Суперзвездата на Пари Сен Жермен - Килиан Мбапе, който обяви, че

...
Суперзвездата на Пари Сен Жермен - Килиан Мбапе, който обяви, че
Коментари Харесай

Мбапе: Обръщам нова страница и приключвам една глава от моя живот

Суперзвездата на Пари Сен Жермен - Килиан Мбапе, който разгласи, че ще напусне клуба през лятото, призна, че ще му липсва да играе в Лига 1, само че добави, че е разчувствуван за своето бъдеще.

Снощи нападателят беше почетен за пети следващ път с премията за най-хубав футболист във френското състезание.

" Обръщам нова страница и завършвам една глава от моя живот. Можеш да се подготвяш колкото си искаш, само че когато моментът настъпи, това към момента е нещо значимо. Лига 1 постоянно е имала особено място в моя живот. За мен постоянно е било чест, като съм се опитвал да бъда заслужен представител на шампионата и да го изведа на топ равнище. Ще си потегли с високо вдигната глава, откакто направих всичко по силите си.

Това обаче нямаше да бъде допустимо без клубовете, за които играх - първо за Монако, а по-късно, несъмнено, за ПСЖ. Ще ми липсва шампионата. Обръщам нова страница в моя живот. Много съм разчувствуван за това, което следва, само че то е друга тематика. Днес съм тук, с цел да ви благодаря и да се отплатя за показаното доверие. Това беше дълъг път и съм доста благополучен, че бях част от историята на шампионата ", съобщи Мбапе в своята тирада, като отхвърли да разисква своето бъдеще на този стадий.
 Мбапе и президента на ПСЖ са се скарали преди вчерашния мач
Мбапе и президента на ПСЖ са се скарали преди вчерашния мач

Вижте за какво
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР